Enterpay kerää sijoituksen ruotsalaiselta NFT Venturesilta laajentaakseen pohjoismaisille markkinoille

Suomalainen finanssialan kasvuyritys Enterpay on kerännyt huomattavan pääomasijoituksen ruotsalaiselta NFT Venturesilta. Tällä hetkellä Suomessa toimiva yritys tähtää sijoituksen myötä kansainvälisille markkinoille.

Enterpay on vuonna 2013 perustettu suomalainen startup, joka kehittää maksutapoja yritysten väliseen kaupankäyntiin. B2b-markkinoiden kuluttajistuessa Enterpay vastaa yritysostajien uuden ostokäyttäytymisen tuomiin tarpeisiin. Sen tarjoaman Lasku yritykselle -maksupalvelun automaattinen prosessi mahdollistaa laskulla ostamisen yrityksen nimiin reaaliajassa, ilman ennakkorekisteröitymistä kauppaan tai yrityksen maksuvälineitä. Toisin kuin muut palveluntarjoajat, Enterpay ei kilpaile muiden finanssialan toimijoiden kanssa, vaan tarjoaa palveluaan yhteistyössä niiden kanssa.

Ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö NFT Ventures on erikoistunut pohjois- ja keskieurooppalaisiin finanssiteknologia-alan kasvuyrityksiin. Enterpay tulee käyttämään sijoituksen liiketoimintansa kasvattamiseen kotimaassa sekä toiminnan laajentamiseen Pohjoismaihin. Laajenemisen lisäksi sijoitus käytetään asiakaskokemuksen ja tuoteominaisuuksien jatkokehitykseen.

”Meistä on todella rohkaisevaa sijoittaa Enterpayhin – yritykseen, jolla tiedämme olevan kiinnostavaa tarjottavaa markkinoille. Tämä on myös ensimmäinen sijoituksemme Suomeen,” sanoo NFT Venturesin toimitusjohtaja Johan Lundberg.

”NFT Ventures on meille sijoittajana ihanteellinen, koska se voi tukea kansainvälistä kasvustrategiaamme paitsi sijoittamalla myös osaamisensa ja kansainvälisen kontaktiverkostonsa avulla. Yhteistyö fintech-alaan erikoistuneen NFT:n kanssa on meille tässä mielessä erityisen relevanttia,” sanoo Enterpayn toimitusjohtaja Jarkko Anttiroiko.

 

Lisätietoja antaa

Jarkko Anttiroiko, toimitusjohtaja, Enterpay
+358 500 520 782
jarkko.anttiroiko@enterpay.fi

Enterpay on suomalainen vuonna 2013 perustettu finanssialan startup, joka kehittää maksuratkaisuja yritysten väliseen kauppaan. Enterpayn toimisto sijaitsee Helsingissä startup-keskus Maria 0-1:ssa.
www.twitter.com/enterpay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>