Enterpayn ja Collectorin yhteistyö käynnistyy

Yhteistyö Collector Bankin kanssa

Enterpayn ja Collector Bankin yhteistyö tuo enemmän valinnanvaraa kauppiaille ja ostajille.

Enterpay ja Collector Bank ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Enterpayn yrityslasku tulee saataville myös Collectorin asiakkaille. Collector on Pohjoismaissa toimiva niche-pankki, jonka tarjoamasta löytyy kattavasti maksu- ja rahoituspalveluja yritys- ja henkilöasiakkaille.

Yhteistyö Collector Bankin kanssa alustaa Enterpayn laajenemista Pohjoismaihin, ja Suomen markkinoiden jälkeen yhteistyötä tullaan syventämään Ruotsin markkinoilla. Collectorin kumppanuuden kautta Enterpay kasvattaa yrityslaskun käyttäjäkuntaa ja tavoittaa asiakkaat yhä useammassa kanavassa.

”Me Enterpayllä olemme hyvin innoissamme ja ylpeitä Collector Bankin kanssa käynnistyneestä yhteistyöstä. Collector Bankin liittyminen mukaan Enterpayn toteuttamaan b2b-maksutapaan tuo merkittävästi lisää kauppoja palvelun piiriin ja antaa asiakkaillemme lisää valinnanvaraa ja mahdollisuuksia entistä helpompaan verkko-ostamiseen”, kertoo Jarkko Anttiroiko, Managing Director, Enterpaylta.

Collector laajentaa yhteistyön kautta tarjoamaansa ja tuo b2b-kaupan tarpeisiin räätälöidyn yrityslaskun asiakkailleen. Collectorin uudet ja olemassa olevat asiakkaat saavat palvelun käyttöönsä helposti valmiiden integraatioiden kautta.

”Enterpay on tehnyt uraa uurtavaa työtä yritysten välisen verkkokaupan helpottamiseksi ja nykyaikaistamiseksi. Enterpay tarjoaa palvelun, joka nopeuttaa suuresti Collector Bankin yrityslaskun käyttöönottoa ja ehkäisee merkittävästi mahdollista väärinkäyttöä. Olemme sitoutuneet yhdessä jatkamaan innovatiivisten maksuratkaisujen kehittämistä yrityksille”, sanoo Collector Bankin Petri Koskinen, Head of Payments Finland.

Jos haluat tietää, miten Collectorin yrityslasku palvelisi parhaiten kauppaasi, kysy lisää Collectorilta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>