KASVATA MYYNTIÄSI ILMAN RISKEJÄ

TEHOSTA MYYNTIÄSI

Yritykset haluavat ostaa myös B2C-kaupoista. Kun tarjoat asiakkaillesi yrityslaskun, ostojen määrä kasvaa ja konversiosi paranee.

KEVENNÄ TYÖTAAKKAASI

Vähennä manuaalista työtä automatisoimalla luottopäätös ja laskutus. Voit seurata tilityksiäsi kätevästi verkossa, kun me huolehdimme muusta.

RISKITTÄ LASKULLA

Ei enää riskialttiita luottopäätöksiä. Saat aina rahasi. Laskulla myyminen verkkokaupassa on yhtä vaivatonta ja turvallista kuin muillakin maksutavoilla.

YRITYSLASKU LISÄÄ KAUPPAA

Enterpayn yrityslaskulla voit myydä yritysasiakkaillesi heidän haluamallaan tavalla, yrityslaskulla, ilman riskejä.

Lähes kaikilla verkkokaupoilla on yritysasiakkaita, mutta kuluttajille suunnatut maksutavat ovat yrityksille hankalia. Ostavan yrityksen kannalta lasku on kätevin maksutapa, mutta omalla laskulla myyminen on kauppiaalle työlästä ja riskialtista, joten laskuvaihtoehtoa ei useinkaan tarjota.

Tarjoamalla yritysasiakkaallesi helpon tavan maksaa laskulla hylättyjen ostoskorien määrä vähenee ja myyntisi kasvaa.

ME TEEMME TYÖN PUOLESTASI

Automaattinen luotonhallinnan ja laskutuksen palvelumme muuttaa laskulla myymisen maksutavaksi muiden joukossa. Laskulla myyminen ei enää vaadi myyjältä lisätyötä, kun palvelu hoitaa automaattisesti koko prosessin aina luottopäätöksen teosta maksun tilitykseen kauppiaalle. Asiakas saa haluamansa yrityslaskun, ja sinä keskityt vain myymiseen.

Käyttääkseen palvelua ostaja ei tarvitse yrityksensä maksukorttia tai tilinkäyttöoikeutta, ja tiedot kirjanpitoon kulkevat helposti.

Kauppias saa aina rahansa riippumatta siitä, onko ostaja vielä maksanut laskua. Tilitysten seuranta on helppoa pankista saatavalla tiliotteella. Myyntejä voi seurata kätevästi myös suoraan palvelussa.

ENTERPAYN YRITYSLASKU KAUPPAASI?

Palvelumme on saatavilla yhteistyökumppaniemme Lowellin ja Collector Bankin kautta. Kysy lisää heiltä!

lowell
Collector Bank

OTA YHTEYTTÄ

Sähköposti*

Asema*

Nimi*

Yritys*

Puhelinnumero*

Mitä asia koskee?*

Viesti

PALVELU JO KÄYTÖSSÄ?

Lataa Kauppiaan opas, josta löydät yksityiskohtaiset ohjeet palvelun käyttöön.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Me keräämme verkkokaupan ja maksutapojen kiinnostavimmat uutiset ja ilmiöt yhteen paikkaan. Tilaa Enterpayn uutiskirje!

MITÄ B2B-ASIAKKAAT ODOTTAVAT VERKKOKAUPALTA?

Olemme selvittäneet suomalaisten B2B -ostajien ostomotiiveja ja -tapoja verkkokaupassa. Lataa maksuton raportti kyselyn tuloksista.