YRITYSLASKU ASIAKKAILLENE

LISÄMYYNTIÄ KAUPPIAILLENNE

Laskulla myyminen kasvattaa myyntiä – mahdollistakaa asiakkaidenne menestys.

HALLITTU RISKI

Vankkaan luotonhallinnan kokemukseemme perustuen pidämme riskit minimissä.

VALMIS TEKNOLOGIA

Me tarjoamme valmiin älykkään teknologian – voitte aloittaa myynnin heti.

ENTERPAY – DECISION ENGINE RAHOITUSYHTIÖILLE

Rahoitusyhtiöiden näkökulmasta Enterpay on decision engine, päätöksentekokone. Toimintalogiikkamme on yksinkertainen: tarjoamamme palvelu tekee luottopäätökset rahoitusyhtiöiden puolesta, ja me toimitamme laskutukseen hyväksytyt saatavat yhteistyökumppanillemme rahoitettavaksi. Me mahdollistamme rahoitusyhtiöille valmiin integraation kauppoihin ja PSP:ihin.

Toimintamallimme perustuu yhteistyöhön. Me tarjoamme palvelumme rahoitusyhtiöille, jotka puolestaan tarjoavat oman palvelunsa kauppiaille.

Tällä hetkellä toimimme yhteistyössä Lindorffin ja Collector Bankin kanssa.

RAHOITUSYHTYIÖILLE

 • Valmis ratkaisu. Tarjoamme teille valmiin palvelun, jota voitte alkaa markkinoimaan asiakkaillenne vaikka heti.

 • Pieni investointi. Meillä on valmis teknologia, jonka integrointi on helppoa. Teidän ei tarvitse rakentaa omaa ratkaisuanne – miksi keksiä pyörä uudelleen?

 • Hallittu riski. Meillä on kattava kokemus b2b-luototuksesta ja riskien halinnasta. Älykäs algoritmimme pitää riskit minimissä.

 • Uudet asiakkaat teille ja asiakkaillenne. Palvelullamme on jo olemassa oleva asiakaspohja, jonka osaksi te ja asiakkaanne pääsette.

PSP:ILLE

 • Asiakkaidenne parempi palvelu. Lasku on paras maksutapa b2b-kauppaan ja nyt voitte tarjota kauppiaillenne täysin automaattisen laskun.

 • Lisää vaihtoehtoja. Verkkopankit, maksukortit ja kuluttajalasku löytyvät jo? Lähes kaikissa kaupoissa käy myös yritysasiakaita – auttakaa kauppiaitanne palvelemaan heitä paremmin.

 • Valmis käyttäjäkunta. Pääsette mukaan ekosysteemiimme ja osaksi sen “pöhinää”. Ostajamme haluavat käyttää tuntemaansa maksutapaa kaikissa kaupoissa, joissa he tekevät ostoksia yritykselleen.

ENTERPAYN YRITYSLASKU AUTOMATISOI B2B-KAUPPAA

Enterpayn yrityslasku on yritysten väliseen kauppaan suunniteltu luotonhallinnan ja laskutuksen palvelu ja maksutapa, joka automatisoi luottopäätöksen teon ja luotonhallinnan. Vankkaan b2b-luotonhallinnan kokemukseen perustuva älykäs algoritmimme takaa, että luottoriski on hyvin hallittu.

Tarjoamme Enterpayn yrityslaskua white label -tuotteena, jolle kumppaneinamme toimivat rahoitusyhtiöt voivat luoda oman brändinsä. PSP:t ja muut verkkokauppapalveluiden tarjoajat voivat valita Enterpayn toteuttaman yrityslaskun tarjoomaansa yhteistyökumppaneidemme kautta.

Me tarjoamme teknologian ja yhteistyökumppanimme päättävät luottopolitiikasta ja brändistä. Me myymme laskut rahoitusyhtiölle, jonka asiakkaita kauppiaat ovat.

YHDESSÄ PAREMPIA TULOKSIA

Liiketoimintammalllimme perustuu yhteistyöhön rahoitusyhtiöiden, PSP:iden ja muiden maksuratkaisuja tarjoavien toimijoiden kanssa. Emme ole vain teknologiatoimittaja, vaan tuemme kumppaneidemme myyntiä ja markkinointia aktiivisesti. Kaikki osapuolet hyötyvät tiiviistä yhteistyöstä.

 • OTA MEIHIN YHTEYTTÄ JA POHDITAAN, MINKÄLÄINEN YHTEISTYÖ OLISI MEILLE YHDESSÄ HEDELMÄLLISINTÄ.

  Jarkko Anttiroiko
  Managing Director
  +358 500 520 782
  jarkko.anttiroiko@enterpay.fi

TILAA UUTISKIRJEEMME

Me keräämme verkkokaupan ja maksutapojen kiinnostavimmat uutiset ja ilmiöt yhteen paikkaan. Tilaa Enterpayn uutiskirje!

Sähköposti


TILAA

MITEN B2B-ASIAKKAAT OSTAVAT VERKOSSA?

Olemme selvittäneet suomalaisten B2B -ostajien ostomotiiveja ja -tapoja verkkokaupassa. Tilaa ilmainen analyysi selvityksen tuloksista.