ENTERPAY OY

Toimiva yhdistelmä vankkaa kokemusta ja nuoruuden intoa

INNOVATIIVISUUS KOHTAA ASIANTUNTIJUUDEN

Enterpay Oy on suomalainen finanssialan startup, jonka tavoitteena on tehostaa yritysten välistä verkkokauppaa.

Vuonna 2013 perustetussa yrityksessämme innovatiivisuus yhdistyy asiantuntijuuteen. Liikeideamme on ainutlaatuinen: olemme erikoistuneet B2B-verkkokauppaan yhdistäen siihen kuluttajakaupasta tutun helppokäyttöisyyden. Tarjoamme verkkokauppiaille Enterpayn yrityslaskun, joka on uniikki B2B-verkkokaupan maksupalvelu.

Olemme sekoitus rahoitus- ja verkkokauppa-alan konkareita ja tuoreita kykyjä, ja tiimissämme vankka kokemus rahoitus- ja maksupalvelualalta kohtaa teknisen osaamisen. Tämä yhdistelmä mahdollistaa entistä toimivampien, asiakkaan tarpeisiin suunniteltujen palvelujen tarjoamisen.

VASTAAMME B2B-KAUPAN MUUTTUVIIN TARPEISIIN

Meillä on vahva visio B2B-verkkokaupan tulevaisuudesta. Verkkokauppa on vakiinnuttanut asemansa, ja yritykselle hankintoja tekevät ostajat ovat jo vapaa-ajallaan tottuneet helppoon ostamiseen verkossa ja odottavat sitä myös B2B-kaupassa. Yritysostot tulevat siirtymään enenevissä määrin verkkoon, ja verkkokauppojen on pystyttävä vastaamaan ostajien tarpeisiin. Asiakaskokemusta ei voi enää väheksyä yritysten välisessä kaupankäynnissä.

Missiomme on vastata B2B-verkkokaupan tulevaisuuden haasteisiin. Haluamme tarjota kauppiaille välineet parantaa ostajiensa asiakaskokemusta, nopeuttaa myynti- ja ostoprosessia ja tietysti siten myös lisätä myyntiä. Lasku on ostavalle yritykselle helpoin maksutapa, mutta luottokelpoisuuden arviointi on aikaavievä ja liiketoiminnallisesti riskialtis prosessi. Näiden ongelmien ratkaisuksi olemme kehittäneet Enterpayn yrityslaskun.

Palvelumme aidosti uniikista ideasta ja toteutuksesta johtuen meillä on vahva usko sen menestykseen. Kehitämme palveluamme jatkuvasti, jotta se voisi yhä paremmin vastata B2B-verkkokauppojen uusiin ja muuttuviin tarpeisiin.

EMME OLE YKSIN

Enterpay on yksityisesti omistettu yritys, jonka kumppaneina toimii Suomen johtavia luottotieto-, laskutus- ja rahoituspalveluja. Uskomme, että parhaiden tekijöiden kannattaa yhdistää osaamisensa. Yhteistyökumppaniemme kanssa pystymme kehittämään tuotteitamme tehokkaammin ja tarjoamaan asiakkaillemme parempia palveluja.

Palvelumme toteutusta ja jatkokehitystä tukee Tekes.

Tutustu meihin alla ja laita viestiä!

TIIMI

Jarkko Anttiroiko
Toimitusjohtaja
jarkko.anttiroiko@enterpay.fi
+358 500 520 782

Tapio Vepsläinen
Tuotejohtaja
tapio.vepsalainen@enterpay.fi
+358 40 745 1340

Ville Martin
CSO
ville.martin@enterpay.fi
+358 400 316 303

Tony Salmelainen
Myyntipäällikkö, pienet ja keskisuuret asiakkuudet
tony.salmelainen@enterpay.fi
+358 405 911 288

Heini Hietala
Liiketoiminnan kehityspällikkö
heini.hietala@enterpay.fi
+358 440 961 515

Ari Vepsläinen
Sovelluskehittäjä
ari.vepsalainen@enterpay.fi

Muhammad Shoaib Khan
Sovelluskehittäjä
muhammad.khan@enterpay.fi

Dmitry Boronin
Sovelluskehittäjä
dmitry.boronin@enterpay.fi

Muhammad Arshad Haroon
Sovelluskehittäjä
arshad.haroon@enterpay.fi

Nikita Tarutin
Sovelluskehittäjä
nikita.tarutin@enterpay.fi